Tipy pre zdravé prsia

Pred sprchovaním je dobré si pokožku pripraviť jemnou masážou. Použite kefu alebo hubku a namasíruje prsia ľahkými ťahmi. Pohyb veďte vždy zvonku dovnútra, respektíve zdola nahor. Masáž pokožku prekrví a môže nasledovať ďalšia starostlivosť.

Kým masáž je dobré zaradiť denne, peeling čiže odstránenie odumretých zrohovatených buniek postačí raz mesačne. Efekt prekrvenia a spevnenia pokožky tým zväčšíte.

Ak nám záleží na pevnosti tvaru pŕs, nič nenapne pokožku lepšie ako studená voda. Každodenné očistu zakončite krátku ľadovú sprchou, postupujte zdola nahor a dookola. Pre odvážnejších je veľmi účinná metóda masáže kockami ľadu. Aplikujte po dobu asi 1 minúty krúživými pohybmi. Potom pokožku dokonale osušte.

Po osprchovaní je najdôležitejšie na pokožku pŕs a celého dekoltu naniesť telový krém, mlieko alebo telový olej. Raz za mesiac je dobré aplikovať aj špeciálne spevňujúce krémy na prsia. Do kože krém ľahko vklepte končekmi prstov a vždy postupujte zdola nahor. Ak sa budete poctivo starať každý deň o svoje poprsie, spokojnosť z vás bude vyžarovať, výsledok vašej starostlivosti si všimne aj vaše okolie.