Univerzálny recept na pekné a pevné prsia

Pekné a pevné prsia sa oddávna pokladajú za jeden z ideálov ženskej krásy. Pevnosť, pružnosť, alebo ochabnutosť je závislá na tkanive, ktoré je ich jedinou oporou. V puberte sme sa umárali tým, ako ich zväčšiť a čím sme staršie, tak nás trápi myšlienka, ako si ich udržať čo najpevnejšie. Dobrá správa je, že sa to dá, ak budeme trosku trpezlivé a hlavne vytrvalé.

Aby sme si poprsie udržali čo najdlhšie v peknom tvare, musíme ich denne umývať chladnou vodou. Masáž studenou vodou je už po stáročia najlepším domácim receptom na krásne prsia. Prsia tiež môžeme striedavo sprchovať teplým a studeným prúdom. Fázy môžeme ľubovoľne striedať, ale končiť musíme vodou studenou. Ak máte na prsiach suchú pokožku, používajte pleťový olej s obsahom vitamínov.

Univerzálny recept na krásne prsia existuje. Stačí len voda, krém a gymnastika. Pár minút námahy a pevné prsia máte zaručené. Pevný a kompaktný tvar pŕs je totiž priamo závislý na tom, ako dobre máme vypracované prsné svaly.

Aspoň raz za štrnásť dní sa venujte dôkladnejšiemu ošetrenie poprsia. Kvalitným krémom si ošetrite kožu okolo pŕs, raz za dva týždne si na ne priložte olejový obklad. Potom si pokožku na prsiach premasírujte prúdmi studenej a teplej vody. Tým sa pokožka dobre prekrví a ošetrujúce látky olejového obkladu budú účinnejšie.