Séria cvikov na prsia

Prvý cvik pre krásne poprsie - tlačte

Vyvíjanie tlaku je to najjednoduchšie cvičenie pre krásne prsia. Postavte sa vzpriamene proti múru a oprite sa o ňu natiahnutými rukami. Potom tlačte proti stene tak silno, ako len môžete, ako by ste jej chceli pohnúť z miesta. Vydržte tlačiť desať sekúnd, potom sa uvoľnite a vytraste si ruky. Cvičenie opakujte desaťkrát za sebou. Ako bude vaša kondícia rásť a vaše prsné svalstvo bude silnejšie a pevnejšie môžete pridávať opakovania.


Dotknite sa lakťami

Postavte sa vzpriamene, ohnite ruky ľahko v lakti a položte ich na bedrá. Potom sa pokúste dotknúť sa oboma lakťami za chrbtom. Pohyb nesmie byť trhavý, ale skôr pomalý a plynulý. Takto napínajte svaly 10 až 15 sekúnd; opakujte osemkrát. Opakovania postupne zvyšujte.
 

Pritlačte dlane 

Priložte svoje dlane proti sebe pred hrudníkom a tlačte nimi proti sebe tak silno, ako len dokážete, po dobu troch až piatich sekúnd. Opakujte desaťkrát.
 

Prsia "nasucho"

Pokiaľ nemáte možnosť chodiť pravidelne do bazéna, môžete pre zvýšenie tonusu svojho poprsia vyskúšať nasledujúce cvičenie: Postavte sa vzpriamene čelom k stene a pevne sa k nej pritlačte. Stlačte prsné svaly a vykonávajte pohyby, akoby ste plávali štýl "prsia". Urobte sto pomalých temp, prsné svaly majte stále napäté.